Over ons

Fiscaal up to Date – onderdeel van Rendement Uitgeverij BV- geeft 10 vaktitels uit voor fiscale, juridische en financiële professionals. Daarnaast levert Fiscaal up to Date andere tax en legal informatievoorzieningen zoals een fiscale databank, de dagelijkse fiscale nieuwsbrief Viditax en de kerncijferbundel Memotax.
Onze doelgroep bestaat o.a. uit fiscalisten, juristen, notarissen, advocaten en accountants.

De 10 vakbladen van Fiscaal up to Date:

Kwaliteit staat voorop en onze redacties bestaan dan ook allemaal uit professionals binnen hun vakgebied en deskundigen uit de praktijk. Het nieuws wordt gebracht met duiding, voorzien van kritische commentaren en op een praktijkgerichte manier. Bovendien zijn we sneller, toegankelijker, kritischer en vollediger dan onze concurrenten.

Onze redacties stellen uw input zeer op prijs en treden graag met u in contact. Dit doen we onder andere voor verdere openbaarmaking van jurisprudentie, maar ook met vragen en opmerkingen kunt u bij ons terecht. Heeft u bijvoorbeeld een onderwerp die u graag in één van onze vakbladen terug zou willen zien? Neem contact op met het redactiesecretariaat via (078) 657 61 47 of stuur een e-mail naar redactie@futd.nl.

Enthousiast geworden? Bekijk ons abonnementenoverzicht. Wilt u een vakblad eerst uitproberen? Voor ieder vakblad is een proefabonnement beschikbaar.